Avui és un dia important, el més important de les nostres vides! L’ahir viu en el record i el demà no existeix sensel’avui, l’aquí i l’ara…

Amb aquesta filosofia puja Cultrum a cada escenari que es troba en el camí, vivint intensament cada concert i intentant volar més amunt a cada salt. La seva música és enèrgica i ballable, transmetent alegria a cada paraula i optimisme a cada compàs, el seu ritme és totalment contagiós. Un somriure sincer és el que queda després de cada cançó, i coneixedors que la música pot treure el millor de cadascú, estan preparats per compartir, plaça a plaça, l’energia dels que creuen que tot és possible.

‘Avui’ (Picap, 2020) és el nou treball discogràfic de Cultrum: inspirats per la bellesa del cel i amb el convenciment que naixeran flors damunt del formigó, han creat un disc ple de color que parla d’amor i de llibertat i que musicalment uneix la calidesa dels seus instruments amb pinzellades d‘un so més innovador. El pas previ a la sortida d’aquest nou disc serà el llançament de diversos singles, cançons fresques i plenes de vida que ens faran ballar i bategar!

El nou disc reflecteix la maduresa adquirida amb els primers treballs: ‘Remix Revolution Love’ (autoeditat, 2018), ‘Dins la pell’ (Discmedi, 2016) i ‘Viu, somriu, somia’ (autoeditat, 2013); però a l’hora explora nous horitzons per seguir creixent i fer arribar més lluny el seu bonic viatge. Fins al moment, aquest viatge els ha dut a trepitjar més de cent seixanta escenaris en set gires, la majoria d’ells a Catalunya, però també amb algunes bones experiències fora del país (França, Marroc, Navarra i Balears), havent compartit escenari amb grans artistes a escala internacional; Macaco, Jorge Drexler, Skarra Mucci, The Toasters; molts d’altres de llarga trajectòria com Celtas Cortos i Obrint Pas; a més de molts altres artistes del moment com Oques Grasses i Doctor Prats.

Amb tot això, estan preparats pel que vindrà, així que: agafa aire com en un matí de sol radiant, canta feliç al capvespre entre núvols rogents i disposa’t a ballar sota el cel estrellat al so de Cultrum!

CatalanEnglishFrenchSpanish