“CUNYADES” és una obra teatral d’humor escrita per Ramon Grau, un vodevil amb 4 actors que busca l’humor a través d’una història divertida que es va embolicant a cada acte. El text es va provar amb públic a finals de 2018 a nivell amateur i el seu gran èxit va engrescar Ramon Grau a professionalitzar l’obra, conservant els càrrecs de productor, autor i actor, però cedint la direcció a l’humorista Toni Albà.

El repartiment de “CUNYADES” incorpora també rostres coneguts de TV3, altres cadenes de televisió i molts escenaris de teatre: en Fermí Fernàndez, la Mònica Pérez i l’Àngels Bassas.

 

Argument

Quan en Manel Planas, propietari de la “Impremta Planas i Fills” es mor, el negoci passa a mans dels seus dos fills, en Pere i en Pau, de caràcter afable i que sempre s’han portat molt bé entre ells. No és el cas de les respectives esposes: la Berta i la Sara són dues cunyades que sempre es barallen, són absolutes dominadores dels seus marits i, quan desapareix el patriarca, veuen l’oportunitat per conquerir les regnes del negoci. La lluita entre cunyades tot just acaba de començar.

CatalanEnglishFrenchSpanish