Dj Rulu és un dels djs amb major projecció en els últims anys de la zona del Garraf i s’ha convertit en un referent per a la programació de sales, discoteques, festes populars i altres esdeveniments privats. Actualment és resident de “WAVES”, festa oficial de Sweet Pacha Sitges i de “JALEO”, festa oficial de Mambo Sitges.

Des dels seus inicis com a dj al 2018, ha estat dj convidat a discoteques com Nau2 (Martorell), Guitar Shop (Sitges), Vip’s (Calafell), De Marie (Vilanova i la Geltrú) o Lo Cafè del Port (Sant Carles de la Ràpita), entre d’altres. També ha estat dj oficial de Chiringuito Crol (Sitges) i Chiringuito Wai-Piqui (Sitges). També ha actuat a sopars d’empresa a l’Hotel ME (Sitges), i a festes de cap d’any, festes de carnaval, revetlles de Sant Joan i festes majors de Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Puigmoltó, Constantí, Sant Jaume dels Domenys i Bonastre.

La seva joventut li permet estar al dia de tots els èxits actuals per saber llegir cada pista que omple i fer que aquest públic ho passi com mai.

CatalanEnglishFrenchSpanish