Cia. Els Capdevila presenta… 

Espectacle “CONFINAMENT SURVIVORS”

Un cabaret esbojarrat protagonitzat pels Capdevila, un llinatge de vedettes Catalanes (o així s’anomenen).

La tieta Maria Lluïsa, també coneguda com “La Mega Pubilla” i
ex vedette de “El Molino de Barcelona”, porta el pes (mai millor dit) de la “Revista”, l’elegància i el bon humor.

Caroline Capdevila, neboda de la Maria Lluïsa i última generació de la saga, enlluerna a tot aquell que la mira, ja que aporta la sensualitat, la bellesa i un caràcter de “aquí te espero”.

Eudald Capdevila, marit de la Caroline i gerent d’una oficina de “La Caixa” i productor de l’espectacle, també és llança als escenaris com a mestre de cerimònies per posar ordre en aquest guirigall.

Per últim, la Felisa Vidal i Sunyer, veïna de replà i fan de la família, sempre assisteix a les actuacions dels Capdevila per donar un cop de mà entre bambolines i mai pot evitar fer de les seves a ple show.

Junts hauran de fer entendre a la tieta Maria Lluïsa que el nou i primer xicot que té no agrada a la resta de la família i no precisament per la diferència d’edat, sinó per les estranyes circumstàncies “confitades” en las que van iniciar la relació.

Un Cabaret ple de lluentons, plomes, cuplets i mal de caps familiars.

Un espectacle amb un format ideal per aquest estiu 2021, on el públic pot estar assegut amb la distància de seguretat i gaudir d’un espectacle d’humor per a tots els públics.

 

CatalanEnglishFrenchSpanish