QUE! INFIERNO DE CABARET” Una obra de teatre còmica inspirada en “l’Inferno de Dante” en la que els protagonistes hauran que fer un show per Satán a mode de Cabaret, mentre Lady Savannah i la Mega Pubilla fan riure al públic i Manu Barea els sorpren amb les seves grans il·lusions i màgia.

La companyia “LosQUE!”, concursants de Got Talent 2021, presenten aquesta peça teatral còmica, un concurs que es realitza a l’infern, i abans de pujar al purgatori i per últim, al cel, la guanyadora del talent show podrà abandonar l’infern per viure al paradís. Les actuacions estan inspirades en els 7 pecats capitals i Les dues Vedettes i el Mag us faran pasar una bona estona plena de riures i atraccions visuals.

El desenllaç de l’espectacle acaba amb els tres artistes decidint quedar-se junts fent el show a l’infern, ja que és difícil treballar en el món artístic, i “aquest infern és molt més “bonic” que el que es viu fora”. Abans de baixar el teló, realitzan junts un número musical que farà posar al públic en en peu.

Es tenen en compte totes les mesures relacionades amb el Covid-19 durant tot l’espectacle, així com la interacció amb el públic.

El Mago: Manu Barea

La Mega Pubilla: Eduard Molina

Lady Savannah: Rubén Calvente

 

 

CatalanEnglishFrenchSpanish