El reconegut músic Pinyu Martí presenta la nova formació “Janio Marti Project” amb el disc ‘Harlem Group Days’, amb el qual vol retre homenatge al primer grup que va tenir Janio Marti, el Harlem Group, i que posteriorment va esdevenir la “Janio Marti Orquestra i Cors” una de les orquestres de més prestgi al país en els anys ’80s i ’90s i també la més contractada durant moltes temporades.

 

Va ser la primera orquestra amb incorporar veus femenines cap als anys ’70s, on van destacar les germanes Ros, Anna Luna o Nina. També cal destacar les seves gires per Suècia, Alemanya, França, Dinamarca i Finlàndia, o bé actuacions en les festes del Rei Hassan II al Marroc, la Expo de Sevilla ‘92, compartint cartell amb orquestres com la “Glen Miller“, “Pasadena Roof Orchestra” o “Pérez Prado”, o els Special Oympics al ’92.

 

El Janio Marti Project proposa un concert recordant els gran clàssics de la música de ball amb una nova sonoritat i uns arranjaments molt delicats i elegants, amb tocs jazzístics, de teatre musical, i de cançó d’autor, creant una atmòsfera intimista i sofisticada. La banda està formada per músics de prestigi i amb una dilatada experiència en el món de la música del país com Marta Valero (veu), Joan Casellas (Guitarra), Jordi Mestres (Contrabaix), Luis Chacón (Percussió), Jorge Varela (Piano), i Pinyu Martí (Direcció Musical, Arranjaments i Bateria).

 

El concert té una durada aproximada de 90 minuts, amb 6 músics a l’escenari i una posada en escena sòbria i elegant. Repassant tots els clàssics del cd “Harlem Group Days” i afegint-ne d’altres per convidar-nos a viatjar per la història del repertori i anècdotes de la música de ball d’envelat.

CatalanEnglishFrenchSpanish